Het merk van onze losse boxershorts is: Chennai Originals. Na een gezamenlijk rondje sparren over de mogelijke merknaam van onze boxershorts, zijn we al snel op de naam Chennai Originals gekomen. Chennai – de officiële naam voor Madras - is de hoofdstad van de Indiase deelstaat Tamil Nadu, waar onze producten door Emeth Trading 
worden geproduceerd.


Helemaal terug: wijde boxershorts!

Een nieuw boxershort merk: Chennai Originals. Het assortiment van onze losseboxershort valt onder de nieuwe Normcore trend, oftewel: weer helemaal back to basic!

Onze wijde boxershorts zijn er dus voor de echte modeliefhebber, maar ook voor degene die comfort belangrijk vindt. Het is soms even wennen, maar wanneer je eenmaal gewend bent aan de modellen, wil je niet anders meer! 


Het onstaan van Chennai Originals

Na een gezamenlijk rondje sparren over de mogelijke merknaam van onze boxershorts, zijn we al snel op de naam Chennai Originals gekomen. Chennai – de officiële naam voor Madras - is de hoofdstad van de Indiase deelstaat Tamil Nadu, waar onze producten door Emeth Trading worden geproduceerd.

losseboxershorts.nl, uw online losse boxershort specialist.

Wij werken met eerlijke grondstoffen en zonder kinderarbeid in een moderne fabriek. Een fabriek met een grote sociale impact, omdat veel van de medewerkers weduwe zijn. Eenmaal weduwe in India breng je ongeluk, althans, dat is de gedachte van mensen in India en reden dat veel werkgevers geen weduwen willen aannemen. Wij denken daar gelukkig anders over en het geeft ons een goed gevoel dat we met onze producten ook onze sociale doelstelling voorzien.

In de fabriek wordt niet alleen het merk Chennai Originals vervaardigd. Tal van bekende merken laten hun producten als zwemkleding, overhemden, ondergoed en pyjama’s daar maken. We kunnen dus wel garanderen dat je met onze producten kunt rekenen op onze kwaliteit, maar bovenal op sociale betrokkenheid.

Collectie wijde boxershorts

Onze collectie bestaat uit de volgende modellen: Regular collectie, Vintage collectie en Slaapshort voor vrouwen. We kunnen wel zeggen dat onze producten zeer comfortabel zitten, maar uiteindelijk moet je het zelf gewoon proberen!

We hopen je daarom graag terug te zien in onze webshop. Heb je ergens vragen over, bel of mail ons gerust even. We staan graag voor je klaar.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van onze nieuwe collectie of acties? Volg ons dan op Facebook: www.facebook.com/losseboxershorts

Tot ziens,

Adriaan, Jeroen en Leonie

Het team van losseboxershorts.nl / Chennai Originals
 

losseboxershorts.nl, uw online losse boxershort specialist.

Copyright ┬ę 2013 Whow! Communicatie