Algemene informatie

Algemene informatie

Verzending
Alle bestellingen van € 20,- of meer versturen wij gratis, mits we de artikelen in een bestelling gelijktijdig mogen versturen. Voor bestellingen onder de € 20,- of als je er voor kiest om de artikelen uit een bestelling apart te laten bezorgen, betaal je € 2,95 verzendkosten. Dit geldt alleen voor afleveradressen in Nederland en België. We doen er alles aan om onze bestellingen op tijd te verzenden. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.
Levering
Bestellingen die wij vóór 14.00 uur ontvangen hebben, worden dezelfde dag nog verstuurd. Dit geldt uitsluitend voor bestellingen met ontvangst van betaling via iDeal of overboeking. Bestellingen die nog niet zijn betaald blijven vijf dagen bewaard, daarna zal de bestelling automatisch vervallen. 
Bij verzending naar België moet rekening gehouden worden met een langere leveringstermijn.  
Garantie
Onze producten voldoen aan de specificaties zoals die vermeld zijn op de website. De garantie beperkt zich echter tot de garantie die de fabrikant van het artikel heeft verstrekt. Wanneer binnen 30 dagen na aflevering blijkt dat het artikel niet aan de garantie voldoet, dan zullen wij zorg dragen voor vervanging of herstel van het artikel of terugbetaling van het aankoopbedrag. Heb je een product die om wat voor reden niet voldoet aan de verwachtingen, neem dan even contact met ons op.
Betalen, prijzen en bestellingen 
Betalen bij losseboxershorts.nl is veilig via iDeal of middels overboeking. Wanneer betaling ontvangen is zal de bestelling verzonden worden.
Alle prijzen die vermeld staan op www.losseboxershorts.nl zijn inclusief 21% BTW en in euro’s, maar exclusief de verzendkosten tot € 20,-

Losseboxershorts.nl is niet verplicht een bestelling uit te voeren, noch tot vergoeding van door de koper geleden nadeel, wanneer zij bij de presentatie van de producten, de formulering van de eigenschappen daarvan of bij de vermelding van de prijs een fout heeft gemaakt en 1) het voor de koper duidelijk behoorde te zijn dat het in het betreffende geval om een zetfout ging, of 2) wanneer de koper onder de gegeven omstandigheden er in redelijkheid niet op heeft mogen vertrouwen dat Losseboxershorts.nl die betreffende producten met die eigenschappen voor die prijs zou leveren of zou kunnen leveren.

Online kunnen de bestellingen worden ingezien via het eigen account.

Voorraad
Wanneer een artikel niet op voorraad is, nemen wij contact met u op. U kunt dan een ander product kiezen.

Maattabel
Meer informatie over uw maat, zie de onderstaande tabel.  Twijfelt u? Kies dan de kleinste maat waarover u twijfelt.

Copyright ┬ę 2013 Whow! Communicatie